top of page

PRIVATE LABEL

 

EGET MERKE/LOGO?

En svært viktig del av Tenzi's virksomhet er kontraktsproduksjon for eksterne oppdragsgivere – den såkalte private label. Tenzi tilbyr en tjeneste for produksjon og pakking av preparater under kundens eget merke. Tenzi lager omfattende produkter for spesifikke bestillinger og kvalitets- og priskrav eller velger en av flere tusen ferdige og testede oppskrifter.

tenzi labo.jpg

 

OMFATTENDE PRODUKSJON

Våre fasiliteter gjør det mulig å lage små og store serier i pakker av enhver kapasitet (fra 50 ml til 1000 l) og av ethvert materiale (PET, HDPE, PE, etc.). Moderne, effektive produksjonslinjer og 70 ansatte produserer over 150 000 stykker ferdige produkter daglig. Om nødvendig kan produksjonskapasiteten økes. 

Tenzi logistikk.jpg
YOUR-LABEL-HERE.jpg
tenzi paking.jpg

GARANTI FOR KVALITET

I tillegg til interne kvalitetskrav oppfyller våre produkter alle europeiske standarder for bl.a. biologisk nedbrytbarhet, transport og lagring av produkter. Vi er en uavhengig produsent, noe som gir oss full kontroll over produksjons- og pakkeprosessen. Kvaliteten på våre produkter er garantert av bl.a ISO 9001: 2015-sertifikat og BRC-standard. Vi har eget laboratorium og bilvask hvor vi tester alle produkter.

 

FLEKSIBEL LOGISTIKK

Vi hjelper enhver bedrift, uansett omfang. Kontakt oss så ordner vi den mest fordelaktige leveringsmåten for deg. Vi utvikler kontinuerlig våre logistikkevner for å være en pålitelig partner for både store detaljhandelskjeder og individuelle distributører, og streber etter å fullføre hver ordre så raskt som mulig. Vårt utvidede lager av ferdige produkter gir mulighet for rask og uavbrutt gjennomføring og sikker pakking av bestillinger i enhver skala.

bottom of page